Ik ben Lies en ik ben een Taartenbakker.

En verder dan?

Vanuit mijn keuken in Den Haag-Ypenburg, naast Delft, bak ik heel veel heerlijke taarten die ik verkoop of samen met m’n gezin oppeuzel. Mijn echtgenoot doet enthousiast mee voor zover de weegschaal het toelaat en het pubervolk kan er geen genoeg van krijgen.

Inspiratie haal ik uit een kast vol kookboeken en ook het internet is in al z’n facetten een rijke bron van informatie. Bakken en kokkerellen hoort er al bij vanaf m’n kinderjaren maar ik ben mij pas serieus in de taartenbakkerij gaan verdiepen nadat ik op een feestje was geweest waar de gastvrouw taarten had besteld. Dat kan ik ook, dacht ik, en zo is het idee voor Deliesious ontstaan. Ik geloof in het werken met volwaardige, natuurlijke en seizoensgebonden producten. De taarten worden vers gebakken en als je dat wilt aangepast aan al je persoonlijke wensen.

Onder het kopje nieuws lees je al mijn avonturen op het taartenpad en post ik foto’s van nieuwe taartjes, recepten en tips om zelf eens de keuken in te duiken. Mijn logo met de bijbehorende tekeningetjes is gemaakt door Gerrie Hondius.

Veel leesplezier en wie weet eet smakelijk!

Pin It on Pinterest

Share This